SVEŠVALODA – IZDEVĪGA INVESTĪCIJA JŪSU NĀKOTNĒ

imagesJa vajadzētu nosaukt populārākos kursu veidus, tad viens no tiem pavisam noteikti būtu valodu kursi. Tam ir pamatojums, jo mūsdienās pasaule tehnoloģiju attīstības dēļ kļūst sasniedzamāka un dažādos kontinentos dzīvojošu cilvēku sakari ciešāki.

Prasme runāt svešvalodā ir augstu novērtēta gan darba tirgū, gan skolās. Valodu uzņēmums “Skrivanek Baltic” piedāvā bagātīgu valodu pakalpojumu klāstu, lai Jums būtu viss nepieciešamais gan tad, kad apņemsieties iemācīties kādu svešvalodu, gan tad, kad vajadzēs tikt galā ar nepazīstamu valodu. Iepazīstieties ar pieprasītākajiem valodu pakalpojumiem!

TULKOJUMU BIROJS – VIENMĒR PIEEJAMS
Kādas nozares teksts Jums jāiztulko? Tulkojumu birojs “Skrivanek Baltic” var pārtulkot jebkuras jomas tekstu. valodu uzņēmuma darbinieki veic gan mutiskos, gan rakstiskos tulkojumus, turklāt jebkādos datņu formātos. Tulkojumu birojs nodrošina arī īpašus pakalpojumus, kā piemēram, seriālu dublēšanu un sinhrono tulkošanu čukstus. Ja Jums nepieciešama iztulkošana zīmju valodā, tad tulkojumu birojs piedāvā arī to.

ANGĻU VALODAS KURSI AR INDIVIDUĀLU PIEEJU
Vai zinājāt, ka angļu valoda ir trīs lielāko pasaules valodu vidū? Nav pārsteigums, ka cilvēki dažādos vecumos izvirzījuši sev par mērķi to apgūt augstvērtīgā līmenī pie kompetentiem pedagogiem. “Skrivanek Baltic” angļu valodas kursi piemēroti gan pieaugušajiem, gan bērniem un jauniešiem. Lai apmācības būtu pieejamas ikvienam piemērotā laikā un veidā, angļu valodas kursi notiek grupu un individuālajās nodarbībās, attālināti (E-mācību programma) un arī ārvalstīs, uzturoties starp cilvēkiem, kuriem angļu valoda ir dzimtā. Savukārt īpašs piedāvājums ir zinātkāriem bērniem, kuri ir gatavi veltīt savu brīvo laiku aizraujošām aktivitātēm.

SMIEKLI UN PIEDZĪVOJUMI – TĀS IR BĒRNU NOMETNES
Ir vieta, kur vērtīgas zināšanas apvienojas ar košākajiem vasaras piedzīvojumiem. Tās ir bērnu nometnes! “Skrivanek Baltic” piedāvā dienas un diennakts bērnu nometnes, kurās visas aktivitātes vērstas uz svešvalodas zināšanu apguvi. Līdzās uzticamiem un zinošiem vietējiem skolotājiem, tiek pieaicināti arī ārvalstu viespasniedzēji, lai bērnam būtu iespēja dzirdēt oriģinālo valodas skanējumu. Aplūkojiet bērnu nometnes, ko “Skrivanek Baltic” organizē tuvāko mēnešu laikā, http://www.bernunometnes.lv!

KONFERENČU TULKOŠANA ARĪ INTERNETĀ
Vai esat piedalījies sanāksmē, kuru apmeklē cilvēki ar atšķirīgu valodu zināšanu līmeni un ir vajadzīgs tulks? Lai sazināšanos padarītu vienkāršāku, “Skrivanek Baltic” pakalpojumu vidū ir konferenču tulkošana, ko veic profesionāli tulki. Konferenču tulkošana ir cieši saistīta ar organizatoriskiem pienākumiem, tāpēc valodu centrs saviem klientiem piedāvā arī tehnisko tulkošanas aprīkojumu, konsultācijas, materiālu maketēšanu un druku. Konferenču tulkošana ir iespējama arī virtuālajā vidē – interneta vietnē “Skype”.

Svešvalodu apgūšanai nav vecuma ierobežojuma. Izaiciniet sevi sākt mācīties tās valsts valodu, uz kuru vēlaties doties brīvdienu ceļojumā! “Skrivanek Baltic” Jums palīdzēs!

Leave a comment